Абсолютна политическа демонстрация за сплашване, така Тошко Йорданов, председател на парламентарната група

...
Абсолютна политическа демонстрация за сплашване, така Тошко Йорданов, председател на парламентарната група
Коментари Харесай

До края на следващата седмица ще има актуализация на бюджета, обеща Тошко Йорданов

" Абсолютна политическа проява за заплашване ", така Тошко Йорданов, председател на парламентарната група на " ИТН " и заместник-председател на партията, дефинира сигнала със опасност за ликвидиране на председателката на Народното събрание Ива Митева. 

" Беше проява, тъй като в сигнала опасността е за ликвидиране на Ива Митева и на майка ѝ - с името на майка ѝ и с изречението: " Знам къде живее ", добави пред БНР той. По думите му Митева сега е охранявана от НСО, само че е била обезпокоена за майка си:

" Освен проява за заплашване, имаше и намек какъв брой е значимо НСО да вардят родственици на всякакви хора, един куп министри, някогашни шефове и така нататък ". 

 По думите на Йорданов е имало прекомерно доста съвпадения: " Два дни поред се занимавахме с НСО и незабавно сигнал за ликвидиране против Ива Митева. След това - чета и аз от медиите. Доколкото знам ГДБОП проверяваха, най-вероятно те са го задържали, прокуратурата се правеше както постоянно на нещо необичайно, потвърждавайки, че няма сигнал. Не знам какъв е този човек.... Не мисля, че някой се е напил и го е направил, изпратил е имейл със опасност ", добави той.

В предаването " Политически НЕкоректно " Йорданов съобщи изрично, че до края на идната седмица Народното събрание ще извърши актуализация на държавния бюджет:
" Ако вярно съм схванал това, което сподели през вчерашния ден президента Румен Радев, той няма да бърза да разпусне Народното събрание, с цел да може да се одобри актуализацията на бюджета и още два закона - за НСО и за изваждане на бюрото за отбрана на очевидци, което в този момент е под шапката на основния прокурор. Що се отнася до правосъдната промяна - за спецсъдилищата, нека да стане, тъй като през вчерашния ден Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ на практика саботираха съвещанието на парламентарната правна комисия и там изоставаме с дни. Ако президентът желае и това да мине, ще би трябвало да остави Народно събрание да поработи още малко. Не става дума за нелегално удължение на живота на това заседание, а става дума за осъществяване на някои претенции на гражданското общество ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР